MP3 / Viimeiset päivät ja ajanmerkit

Israel-vaimon ja Karitsan morsiamen kummalliset reitit viimeisinä päivinä

Tekijä / tekijät Leo Meller
 
Tuotenumero 7094/7095/7096
Kustantaja Kuva ja Sana
Äänitteen kesto 3x80 minuuttia
Paikka Seinäjoki
Päivämäärä 06.01.2011
Hinta EUR 15,00

Tämä tuote on saatavilla myös CD:nä.


Hinta EUR 15,00
(ostaessasi mp3:sen maksutapana käy ainoastaan verkkopankki)

OSTA
Takaisin


Muita tuotteita tekijältä: Leo Meller

Yhteensä 946 tuotetta. Näytetään 5 tuotetta per sivu. 1 2 3 4 ... 190 »
  Tuote ja tekijä Hinta

Vain Isä tietää Pojan maan päälle lähettämisen päivän

Leo Meller
Tiedämmekö tämän väitteen järisyttävän merkityksen ja siihen liittyvän vastuun? Leo Meller opetti aiheesta Raamatullisen profetian opiston-tilaisuudessa Savenvalajan pajassa. Opetus täydennettiin Israelin matkalla puhutulla puheella.
14,00

Maahanlasku taivaasta ahdistettuun Israeliin ennakoi Messiaan pikaista tulemusta

Leo Meller
Leo Mellerin viesti Jerusalemista. Kuulet yhteenvedon hämmästyttävästä materiaalista, joka luovutettiin puhujalle Israelissa. Puheen aiheina ovat mm. Googin sota, Galilean valtava öljyesiintymä sekä Israelin arkkienkelin vierailu.
7,00

Ruut: Raamatun tärkein profetiakirja tälle päivälle

Leo Meller
Leo Meller puhui Israelin ja Jordanian matkan illoissa ryhmällensä kolme raamattutuntia Ruutin kirjasta - Raamatun tärkeimmästä kirjasta nyt elävälle kristitylle. Kolmen levyn kokonaisuus on painava lopun tapahtumien puhe kristilliselle seurakunnalle. Kuuntele, et pety!
21,00

Perheesi sisälle Jumalan valtakuntaan

Leo Meller
Kolmen levyn paketti sisältää kaksi Leo Mellerin uutuuspuhetta. Lahdessa puhuttu Perheesi sisälle Jumalan valtakuntaan - onko aikaa vain kaksi vuotta pedon merkin tulemiseen? ja Tampereella puhuttu Jouduttaessamme Jeesuksen tulemusta - mikä on tärkeintä?
18,00

Suomen kohtalo Raamatun ennustuksellisten esikuvien ja aikamme profeettain valossa

Leo Meller
Varoitussanoma pakolaiskriisin mukanaan tuomista ongelmista Suomessa ja koko EU:ssa. Leo Meller ei opeta kuitenkaan olemaan lukossa lähimmäisen auttamisessa. Suomen tulee ottaa vastaan avoimin sylin kristittyjä pakolaisia. KERHOÄÄNITE
14,00
1 2 3 4 ... 190 »

Muita tuotteita alueelta: MP3 / Viimeiset päivät ja ajanmerkit

Yhteensä 209 tuotetta. Näytetään 10 tuotetta per sivu. 1 2 3 4 ... 21 »
  Tuote ja tekijä Hinta

Valkeuden ja pimeyden välinen taistelu - kumman rivissä sinä seisot?

Esa Heiska
Väkevämmin kuin koskaan ihmiskunnan historian aikana kaiken ja kaikkien asioiden loppuhuipennus on käsillä. Kuulet kuinka Jumala puhuu omilleen monin tavoin. Seisotko sinä valkeuden rivistössä?
5,00

Tuonelan portit eivät voita Kristuksen seurakuntaa - miten reagoida kristittynä aikamme haasteisiin?

Juha Ahvio
Jeesuksen ja Raamatun muun opetuksen pohjalta kristitty voi ja hänen tulee reagoida tulevaisuuteen luottavaisen myönteisesti suhtautuen. On kuitenkin tärkeää olla jatkuvasti selvillä tämänhetkisten turmiollisten ilmiöiden luonteesta ja taustoista.
5,00

Herran kirkkaus

Esa Heiska
Israelin Jumalan kirkkaus lepää Jumalan kansan päällä. Kun hengellinen luopumus valtaa seurakunnan, Jumalan kirkkaus poistuu, niin poistuu myös voitelu. Meidän on tehtävä ero pyhän ja epäpyhän välillä. Esa Heiskan vakava sanoma kuulijalle.
5,00

Kreikan kriisi ja Suomi

Leo Meller
Kuule Leo Mellerin kaksi Kreikka-puhetta: Kreikan kriisi ja Suomen lähikohtalot - taustalla paljastus David Wilkersonin ennustaman ensiksi kaatuvan Euroopan valtion nimestä sekä Kreikan kriisi, Danielin kuvapatsas - onko varautumisohjelmaa ennen pedon merkkiä?
10,00

Miksi liberaalikristillisyys ei tuo herätystä vaan hävityksen?

Pasi Turunen
Kuuntele Pasi Turusen Sanan opetus juuri tähän syksyyn! Tämä kannustaa sinua totiseen rukoustyöhön maamme ja kansamme puolesta.
5,00

Viimeinen elonkorjuu

Markku Veilo
Nyt: profeetan kutsuhuuto kuuluu! Veilo avaa kertomalla saamastaan näystä keväällä 1998. Jumala paljasti elonkorjuun salaisuuden. Kaiken elonkorjuun alku on istutetussa siemenessä. Tänä aikana Herra kasvattaa joukkoaan, löydä paikkasi!
5,00

Mitä on tiedettävä Suomen ja Euroopan islamisoitumisesta

Juha Ahvio
Juha Ahvio lähtee puheessaan liikkeelle viidestä perussyystä, miksi Eurooppa ja Suomi islamisoituvat. Äänitteen painopiste on kuitenkin seuraavan kysymyksen tarkastelussa: Mistä Euroopan ja Suomen nykytilanteessa on hengellisessä mielessä kyse? Puhuja vastaa kysymykseen useiden raamatunkohtien pohjalta.
5,00

Loot kulkumatkalla Suomen Siionissa. Vuosi 2015 profetiassa.

Leo Meller
Niin kuin kävi Lootin päivinä, niin käy maailmassa Jeesuksen tulemuksen, viimeisen sukupolven päivinä. Sodoman synti alkoi hedonismina, nautinnon ja mielihyvän tavoittelemisena ja johti äärimmäiseen seksuaaliseen turmeltuneisuuteen. KERHOÄÄNITE
5,00

Nämä profeetalliset kortit on pakko katsoa. Vuosi 2015 profetiassa.

Leo Meller
Keskusteltaessa ns. viimeisistä ajoista ja tapahtumista, kuulee yleensä väitteet: Herran päivä tulee kuin varas yöllä, ei kukaan voi tietää ajankohtia ja Herra tulee päivänä, jota ei aavisteta. Nämä väitteet ankkuroituvat näennäisesti Raamattuun ja ne hajottavat ja eksyttävät Herran omien leireissä. Olemme niin vakavassa ajassa, että taruilta on katkaistava kaula – ja suotava ylösnousemus totuudelle.
10,00

Eurooppa ja Suomi islamisoituvat - tiedä tosiasiat myös islamilaisesta maahanmuutosta

Juha Ahvio
Juha Ahvio perustelee entistä laajemmin uuden kirjansa keskeisiä linjauksia ja tuo esiin islamistisista lähteistä kootun kattavan ja arvovaltaisen dokumentaation, joka osoittaa vastaansanomattomasti, että Muslimiveljeskunta käy jatkuvasti lännessä niin sanottua häivyttävää jihadia.
5,00
1 2 3 4 ... 21 »