MP3 / Viimeiset päivät ja ajanmerkit

Israel-vaimon ja Karitsan morsiamen kummalliset reitit viimeisinä päivinä

Tekijä / tekijät Leo Meller
 
Tuotenumero 7094/7095/7096
Kustantaja Kuva ja Sana
Äänitteen kesto 3x80 minuuttia
Paikka Seinäjoki
Päivämäärä 06.01.2011
Hinta EUR 15,00

Tämä tuote on saatavilla myös CD:nä.


Hinta EUR 15,00
(ostaessasi mp3:sen maksutapana käy ainoastaan verkkopankki)

OSTA
Takaisin


Muita tuotteita tekijältä: Leo Meller

Yhteensä 946 tuotetta. Näytetään 5 tuotetta per sivu. 1 2 3 4 ... 190 »
  Tuote ja tekijä Hinta

Kreikan kriisi ja Suomi

Leo Meller
Kuule Leo Mellerin kaksi Kreikka-puhetta: Kreikan kriisi ja Suomen lähikohtalot - taustalla paljastus David Wilkersonin ennustaman ensiksi kaatuvan Euroopan valtion nimestä sekä Kreikan kriisi, Danielin kuvapatsas - onko varautumisohjelmaa ennen pedon merkkiä?
14,00

Miksi sinä et ole pyhä? Jos tämä olisi elämäni viimeinen puhe. 11

Leo Meller
Kuuntele Leo Mellerin kevään ja alkukesän 2015 puhesarja: Jos tämä olisi elämäni viimeinen puhe, osa 11.
7,00

Miksi vain harvat käsittävät mitä tapahtui Kristukselle helluntaipäivänän ja mitä sen jälkeen...

Leo Meller
Kuuntele Leo Mellerin kevään ja alkukesän 2015 puhesarja: Miksi vain harvat käsittävät mitä tapahtui Kristukselle helluntaipäivänä ja mitä sen jälkeen tapahtuu Kristusruumiin jäsenelle? Jos tämä olisi elämäni viimeinen puhe, osa 10.
7,00

Mitä Jeesus kuiskaa ystävilleen, jotka odottavat häntä? Jos tämä olisi elämäni viimeinen puhe. 9

Leo Meller
Kuuntele Leo Mellerin kevään ja alkukesän 2015 puhesarja: Jos tämä olisi elämäni viimeinen puhe, osa 9. KERHOÄÄNITE
7,00

Aikaisemmin paljastamaton kertomus Patmos-ihmeestä Israelissa

Leo Meller
Vuosina 1969–1971 tapahtui suuren sovituspäivän sodan edellä mahtava ihme Jerusalemin sairaalan palovammaosaston hyväksi. Ihme tapahtui kulissien takana, mutta nyt Leo Meller kertoo ihmeestä ensimmäistä kertaa myös Patmos-ystäville. Nyt on sinun vuorosi hämmästyä!
7,00
1 2 3 4 ... 190 »

Muita tuotteita alueelta: MP3 / Viimeiset päivät ja ajanmerkit

Yhteensä 206 tuotetta. Näytetään 10 tuotetta per sivu. 1 2 3 4 ... 21 »
  Tuote ja tekijä Hinta

Kreikan kriisi ja Suomi

Leo Meller
Kuule Leo Mellerin kaksi Kreikka-puhetta: Kreikan kriisi ja Suomen lähikohtalot - taustalla paljastus David Wilkersonin ennustaman ensiksi kaatuvan Euroopan valtion nimestä sekä Kreikan kriisi, Danielin kuvapatsas - onko varautumisohjelmaa ennen pedon merkkiä?
10,00

Miksi liberaalikristillisyys ei tuo herätystä vaan hävityksen?

Pasi Turunen
Kuuntele Pasi Turusen Sanan opetus juuri tähän syksyyn! Tämä kannustaa sinua totiseen rukoustyöhön maamme ja kansamme puolesta.
5,00

Viimeinen elonkorjuu

Markku Veilo
Nyt: profeetan kutsuhuuto kuuluu! Veilo avaa kertomalla saamastaan näystä keväällä 1998. Jumala paljasti elonkorjuun salaisuuden. Kaiken elonkorjuun alku on istutetussa siemenessä. Tänä aikana Herra kasvattaa joukkoaan, löydä paikkasi!
5,00

Mitä on tiedettävä Suomen ja Euroopan islamisoitumisesta

Juha Ahvio
Juha Ahvio lähtee puheessaan liikkeelle viidestä perussyystä, miksi Eurooppa ja Suomi islamisoituvat. Äänitteen painopiste on kuitenkin seuraavan kysymyksen tarkastelussa: Mistä Euroopan ja Suomen nykytilanteessa on hengellisessä mielessä kyse? Puhuja vastaa kysymykseen useiden raamatunkohtien pohjalta.
5,00

Loot kulkumatkalla Suomen Siionissa. Vuosi 2015 profetiassa.

Leo Meller
Niin kuin kävi Lootin päivinä, niin käy maailmassa Jeesuksen tulemuksen, viimeisen sukupolven päivinä. Sodoman synti alkoi hedonismina, nautinnon ja mielihyvän tavoittelemisena ja johti äärimmäiseen seksuaaliseen turmeltuneisuuteen. KERHOÄÄNITE
5,00

Nämä profeetalliset kortit on pakko katsoa. Vuosi 2015 profetiassa.

Leo Meller
Keskusteltaessa ns. viimeisistä ajoista ja tapahtumista, kuulee yleensä väitteet: Herran päivä tulee kuin varas yöllä, ei kukaan voi tietää ajankohtia ja Herra tulee päivänä, jota ei aavisteta. Nämä väitteet ankkuroituvat näennäisesti Raamattuun ja ne hajottavat ja eksyttävät Herran omien leireissä. Olemme niin vakavassa ajassa, että taruilta on katkaistava kaula – ja suotava ylösnousemus totuudelle.
10,00

Eurooppa ja Suomi islamisoituvat - tiedä tosiasiat myös islamilaisesta maahanmuutosta

Juha Ahvio
Juha Ahvio perustelee entistä laajemmin uuden kirjansa keskeisiä linjauksia ja tuo esiin islamistisista lähteistä kootun kattavan ja arvovaltaisen dokumentaation, joka osoittaa vastaansanomattomasti, että Muslimiveljeskunta käy jatkuvasti lännessä niin sanottua häivyttävää jihadia.
5,00

Annetaanko vuonna 2018 kymmenen lisävuotta ihmiskunnalle? Vuosi 2015 profetiassa

Leo Meller
Mikkelissä pitämässään tilaisuudessa Leo Meller toi esille yksityiskohtaisen tarkasti selväsanaisen Raamatun ilmoituksen: sukupolven pituus olisi 70 vuotta! Mutta – kuuntele ja löydä myös tämä selvästi Raamatussasi ilmoitettu totuus – jos seurakunta saa ja ottaa vastaan erityisen voiman, sille annetaan kymmenen vuotta lisäaikaa! KERHOÄÄNITE
5,00

Mistä Euroopan ja Suomen islamilaistumisessa on todella kyse?

Juha Ahvio
Eurooppa on islamisoitumassa. Viimeaikaiset tapahtuvat, kuten Pariisin terroriteot, osoittavat, että radikaali islam on nousussa. Islamistista terrorismia ei voi erottaa islamin uskosta. Kuuntele Juha Ahvion erittäin ajankohtainen puhe Euroopan ja Suomen islamisoitumisesta ja tähän liittyvästä maahanmuuttopolitiikasta.
5,00

Epävarmuuksien maailmassa yksi on varmaa - Jeesus tulee ja pian!

Leo Meller
Mitä et tiennyt käsitteestä: ”Jeesus tulee pian?" Miten käsitämme viimeisen sukupolven yhteyden vuoteen 2015? Jumalan lupauksen mukaan ymmärrys lisääntyy lopun päivinä. Puheessani mainitsen puolenkymmentä dramaattista alkaneen vuoden huutomerkkiä – Israel on yksi niistä.
5,00
1 2 3 4 ... 21 »