MP3 / Viimeiset päivät ja ajanmerkit

Israel-vaimon ja Karitsan morsiamen kummalliset reitit viimeisinä päivinä

Tekijä / tekijät Leo Meller
 
Tuotenumero 7094/7095/7096
Kustantaja Kuva ja Sana
Äänitteen kesto 3x80 minuuttia
Paikka Seinäjoki
Päivämäärä 06.01.2011
Hinta EUR 15,00

Tämä tuote on saatavilla myös CD:nä.


Hinta EUR 15,00
(ostaessasi mp3:sen maksutapana käy ainoastaan verkkopankki)

OSTA
Takaisin


Muita tuotteita tekijältä: Leo Meller

Yhteensä 931 tuotetta. Näytetään 5 tuotetta per sivu. 1 2 3 4 ... 187 »
  Tuote ja tekijä Hinta

Varustautuminen Pyhän Hengen voitelulla ja armolahjoilla kiristyvissä henkivaltojen...

Leo Meller
Jumala osoittaa meille parhaimman mahdollisimman tavan tavoitella armolahjoja. Tämä tapahtuu kuitenkin vain, kun kuljemme kastettuina siihen rakkauden kasteeseen, josta Paavali puhuu Korinttolaiskirjeessä. Rakkaus, Hengen hedelmä ja Hengen lahjat kuuluvat yhteen.
14,00

Millä tavalla Jeesus tulee - ketkä eivät ole tempauskelvollisia?

Leo Meller
Jeesuksen tulemuksen ajankohtaa on yritetty ratkaista ja laskelmia on tehty kautta aikojen. Näissä laskelmissa on kuitenkin menty harhaan. Meillä ei ole oikeutta mennä yli sen mitä Sana sanoo. Ota Raamatun kehotuksesta vaarin - vertaile maailman tapahtumia ja Raamatun Sanaa. Oletko hyvä vai huono palvelija ja vaellatko lähellä Jeesusta?
7,00

Millä tavalla ja missä muodossa taivaallinen Ylkä noutaa maan morsiamen?

Leo Meller
Meidän tulee kristittyinä rakastaa Jeesusta ja odottaa Hänen kohtaamistaan. Kuulet äänitteellä Kirstuksen tuomioistuimesta ja kuinka valmistautua Hänen kohtaamiseensa tuulissa ja pilvissä. Kristus tulee takaisin, ei henkiolentona henkiruumiissa vaan ylösnousemusruumiissa, todellisena ja käsinkosketeltavana. Kuulet miksi tätä on tärkeätä korostaa erityisesti meidänkin kristillissä piireissämme.
7,00

Israelin huoneen ja sinun perhekuntasi kohtalot vuonna 2015

Leo Meller
Mies ja nainen tulevat Jumalan Sanan mukaan yhdeksi lihaksi. Myös tulevat sukupolvet satoja vuosia eteenpäin ovat edelleen sinun lihaasi! Mikä on sinun lastesi ja tulevien sukupolvien asema Jumalan edessä? Syntyvätkö he siunauksen vai kirouksen alla? Ota vastaan Jumalan lupaukset perheesi, sukusi ja lastesi kohdalla ja lakkaa kantamasta taakkaa, jota ei tarvitse kantaa. Lepää Jumalan Sanan lupauksissa!
7,00

Onko nyt aivan liian myöhäistä?

Leo Meller
Puhuja kysyy Hilja Aaltosen sanoin: Julistetaanko enää missään vanhan ajan veren evankeliumia? Mitä me tarvitsemme kaikkein eniten kuluvana vuonna 2015? Kuuntele tämä opetus ja anna Jumalan Pyhän Hengen vastata sinulle. Anna Jumalan Pyhän hengen pysäyttää sinut niin kuin Henki pysäytti puhujan: Tuleeko Pyhän Hengen antama herätys Suomeen tänä vuonna ja jos ei tule niin miksi ei?
7,00
1 2 3 4 ... 187 »

Muita tuotteita alueelta: MP3 / Viimeiset päivät ja ajanmerkit

Yhteensä 202 tuotetta. Näytetään 10 tuotetta per sivu. 1 2 3 4 ... 21 »
  Tuote ja tekijä Hinta

Loot kulkumatkalla Suomen Siionissa. Vuosi 2015 profetiassa.

Leo Meller
Niin kuin kävi Lootin päivinä, niin käy maailmassa Jeesuksen tulemuksen, viimeisen sukupolven päivinä. Sodoman synti alkoi hedonismina, nautinnon ja mielihyvän tavoittelemisena ja johti äärimmäiseen seksuaaliseen turmeltuneisuuteen. KERHOÄÄNITE
5,00

Nämä profeetalliset kortit on pakko katsoa. Vuosi 2015 profetiassa.

Leo Meller
Keskusteltaessa ns. viimeisistä ajoista ja tapahtumista, kuulee yleensä väitteet: Herran päivä tulee kuin varas yöllä, ei kukaan voi tietää ajankohtia ja Herra tulee päivänä, jota ei aavisteta. Nämä väitteet ankkuroituvat näennäisesti Raamattuun ja ne hajottavat ja eksyttävät Herran omien leireissä. Olemme niin vakavassa ajassa, että taruilta on katkaistava kaula – ja suotava ylösnousemus totuudelle.
10,00

Eurooppa ja Suomi islamisoituvat - tiedä tosiasiat myös islamilaisesta maahanmuutosta

Juha Ahvio
Juha Ahvio perustelee entistä laajemmin uuden kirjansa keskeisiä linjauksia ja tuo esiin islamistisista lähteistä kootun kattavan ja arvovaltaisen dokumentaation, joka osoittaa vastaansanomattomasti, että Muslimiveljeskunta käy jatkuvasti lännessä niin sanottua häivyttävää jihadia.
5,00

Annetaanko vuonna 2018 kymmenen lisävuotta ihmiskunnalle? Vuosi 2015 profetiassa

Leo Meller
Mikkelissä pitämässään tilaisuudessa Leo Meller toi esille yksityiskohtaisen tarkasti selväsanaisen Raamatun ilmoituksen: sukupolven pituus olisi 70 vuotta! Mutta – kuuntele ja löydä myös tämä selvästi Raamatussasi ilmoitettu totuus – jos seurakunta saa ja ottaa vastaan erityisen voiman, sille annetaan kymmenen vuotta lisäaikaa! KERHOÄÄNITE
5,00

Mistä Euroopan ja Suomen islamilaistumisessa on todella kyse?

Juha Ahvio
Eurooppa on islamisoitumassa. Viimeaikaiset tapahtuvat, kuten Pariisin terroriteot, osoittavat, että radikaali islam on nousussa. Islamistista terrorismia ei voi erottaa islamin uskosta. Kuuntele Juha Ahvion erittäin ajankohtainen puhe Euroopan ja Suomen islamisoitumisesta ja tähän liittyvästä maahanmuuttopolitiikasta.
5,00

Epävarmuuksien maailmassa yksi on varmaa - Jeesus tulee ja pian!

Leo Meller
Mitä et tiennyt käsitteestä: ”Jeesus tulee pian?" Miten käsitämme viimeisen sukupolven yhteyden vuoteen 2015? Jumalan lupauksen mukaan ymmärrys lisääntyy lopun päivinä. Puheessani mainitsen puolenkymmentä dramaattista alkaneen vuoden huutomerkkiä – Israel on yksi niistä.
5,00

Lopun ajan seurakunta varustetaan yliluonnollisilla lahjoilla

Markku Vuorinen
Missä ovat uudestisyntyneet kristityt, kun maailma näkemyksineen valtaa tilaa? Jumalan Sanasta ei kuitenkaan saa jättää mitään pois eikä siihen saa lisätä mitään. Tarvitsemme Jumalan Sanaa ja Pyhän Hengen viisautta arvioimaan omaa tilaamme. Jumalan Henki haluaa asettua meihin.
5,00

12 Jumalan lupausta vuoden 2015 jokaiselle kuukaudelle

Pasi Turunen
Vuosi 2015 tulee olemaan monella tavalla merkittävä vuosi. Olemme aloittamassa uutta vuotta monien epävarmuustekijöiden saattelemana. Raamattu on kuitenkin täynnä Jumalan lupauksia, joissa saamme levätä. Meidän ei tarvitse pelätä, sillä Jeesus on kanssamme vuoden jokaisena päivänä.
5,00

Myrkkymalja nimeltä Jerusalem - Kuka on tarjoilija? - Vuosi 2015 profetiassa

Leo Meller
Vuosi 2015 tulee olemaan täynnä dramaattista Jumalan asioihin puuttumista kaikilla elämän tasoilla, kaikkialla maanpiirissä. Jumala on valinnut kaikista maailman kaupungeista Jerusalemin kaupungin ja sanoo asettavansa nimensä asumaan tuohon kaupunkiin. KERHOÄÄNITE
5,00

Musta perjantai - Vuosi 2015 profetiassa

Leo Meller
MUSTA PERJANTAI 28.11.2014 - Suomen kansan alennusmyynti. Suomen kansa myytiin hyvin halvasta hinnasta eduskunnassa. Olemme loukanneet Jumalaa syvästi. Olemme unohtaneet Jumalan, joka antoi meille elämän. Emme välitä Kalliosta, joka synnytti meidät. Miten käy Suomen kansan?
5,00
1 2 3 4 ... 21 »